Home Binnen Buiten Caravan informatie Opslag Contact Prijzen
Zoekt u een goedkope stalling voor uw caravan of camper, aanhangwagen, vouwwagen of boot (op trailer) dan kunt u bij ons terecht. Onze binnenstalling is namelijk compleet vol maar buiten hebben we nog wel plaatsen. En daar is stallen van uw object een stuk goedkoper dan binnen. We zijn een paar keer per week open en dan kunt u zonder afspraak uw object halen of brengen. Zonder bijkomende kosten kan dat zo vaak u maar wilt. De buitenstalling is niet in zicht vanaf de weg.

Ook voor buiten hebben we verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we aanbieden op verhard terrein maar ook op onverhard terrein. Verder hebben we mogelijkheden als op de plaat en onder een carport.

Onze prijzen zijn verschillend per 10 cm lengte en 10 cm breedte. Het is dus niet heel gemakkelijk hier alle precieze prijzen te vermelden. Kijk hier voor een indicatie

Wij wonen erbij, dus volop toezicht! Open op maandag, dinsdag en vrijdag van 19:00 tot 20:00 en zaterdags van 10:00 tot 12:00. We zitten net ten zuiden van de Westwijk van Amstelveen vlakbij eindhalte van tramlijn 51. Ook de N201 ligt hier vlak bij. U bent dus zo in Amsterdam, Hoofddorp, Mijdrecht, Vinkeveen, Uithoorn, Aalsmeer en de Kwakel.