Home Binnen Buiten Caravan informatie Opslag Contact Prijzen
Deze hoes moet dan voldoende wel ademend zijn, anders ontstaat er condensvorming tussen de hoes en het voertuig, met alle gevolgen voor dien. Vocht is niet alleen nadelig voor het binnenklimaat van je dierbare recreatiemiddel, ook verkort het de levensduur aanzienlijk.

De kampeerauto en caravan hoezen zijn gemaakt van een stof die wel vocht van binnen naar buiten laat gaan, maar niet andersom. Ook als er sneeuw op ligt blijft dit materiaal ademen.
De stallingshoes is ontwikkeld voor caravans die de winter buiten doorbrengen. De hoes is zodanig geconstrueerd dat de lucht tussen de caravan en hoes bij het minste zuchtje wind in beweging wordt gebracht. In het dakdeel van de hoes is microperforatie aangebracht waardoor de hoes kan uitwasemen. Beschermt de caravan tegen: algengroei, vervuiling door luchtverontreiniging, uitwerpselen van vogels, verkleuring van de lak, veroudering van de ramen en kitnaden, aantasting door zure regen van, met name, aluminium delen.

Er zijn ook uitvoeringen die zijn voorzien van openingen (met rits) zodat men altijd het voertuig kan betreden als dat nodig mocht zijn. Het gaat dan om een waterdichte hoes, vervaardigd van eersteklas ademend materiaal met maximale UV bescherming. Versterkte dakhoeken. 3 Ritsen aan beide zijden, waardoor de toegang tot de caravan niet belemmerd wordt. Zijkant kan door middel van lipjes en ogen ook als luifel worden gebruikt. Doordat elastiek in de zoom is gestikt past de luifel altijd. Plastiek sluitringen voor snel en eenvoudig aanbrengen van de hoes.

Een waarschuwing op zijn plaats!!!! Een caravanhoes is gemaakt om uw caravan te beschermen tegen invloeden van buitenaf en het minste wat het oplevert is dat uw caravan niet zo vuil gaat worden tijdens de winter. Er kleeft evenwel ook een risico aan; Als een dergelijke hoes door de wind langs de ramen en wanden schuurt kan dit krassen op ramen en zelfs wanden veroorzaken.
Wij bieden de mogelijkheid uw caravan of camper voor de winter te voorzien van een caravanhoes.

Voor een vast bedrag verhuren wij aan u een hoes en zorgen wij voor de aanbreng daarvan wanneer u de caravan in de winterstalling brengt. Wanneer u na de winter de caravan of camper weer komt ophalen dan halen we deze er weer voor u af.